Karlovy Vary: Páteční festivalové tipy

Program předposledního festivalového dne obohatí dvě přidané projekce.

dezinfekce

Herec Jeremy Renner uvede novinku Wind River ve Velkém sále od 15:00 hodin. Hvězda akčních sérií Avengers a Mission Impossible si ve Wind River zahrála roli stopaře, který objeví uprostřed zasněžené pusté krajiny tělo mrtvé indiánské dívky. Po skončení projekce se Renner zúčastní s publikem Velkého sálu KVIFF Talku.

Program předposledního festivalového dne obohatí dvě přidané projekce. Od 19:00 hodin se ve Velkém sále připomene zahajovací film 52. MFF KV Pěkně blbě, na film tvůrčího dua Ken Loach a Paul Laverty Sladkých šestnáct let, který získal v roce 2002 v Cannes cenu za nejlepší scénář, se můžete podívat od 21:30 hodin v Městském divadle.

Íránský tvůrce Mohammad Rasoulof, který získal hlavní cenu v sekci Un Certain Regard na letošním festivalu v Cannes, s diváky podebatuje po projekci uhrančivě dramatického snímku Neústupný, který promítá od 12:30 hodin kino Čas. V Městském divadle od 16:00 hodin uvede americká režisérka Trudie Styler snímek Obludárium o klukovi, jehož módní kreace oscilují mezi Davidem Bowiem a Lady Gaga. První thriller českého internetu Pěstírna o podzemní tříměsíční šichtě v nelegální pěstírně konopí představí jeho režisér Andy Fehu v 16:00 hodin v Kongresovém sále hotelu Thermal. 

Od 22:30 hodin si na plátně Letního kina můžete připomenout kultovní thriller Davida Finchera Sedm, v němž detektivové v podání Brada Pitta a Morgana Freemana vyšetřují sérií vražd inspirovanou sedmi smrtelnými hříchy. Vstup je volný, i bez akreditace.

V Domě České televize představí režisér Karel Janák od 13:00 hodin film pohybující se na hraně sci-fi a milostného thrilleru Důvěrný nepřítel. Program na Divadelním náměstí bude pokračovat od 17:00 hodin představením pokračování oblíbeného seriálu režiséra Bisera Arichteva První republika.

Zajímavý program nabídne Innogy point na Mlýnské kolonádě. Od 18:00 hodin tam proběhne autogramiáda filmů koprudukovaných Innogy, včetně titulů Strniště bos, Zahradnictví a Kvarteto. Ve 20:00 hodin bude následovat koncert Innogy s Pražským výběrem a Martinem Kumžákem & Moondance Orchestra.

Páteční večer oživí akce současné elektronické hudby pod názvem Velvet, která se koná v unikátním prostoru budovy Císařských lázní (Lázně I.). Od 20:00 hodin do 6:00 hodin zahraje německý tech-housový dj Soundstream doprovázený českými djs Vikem a Mutuju.

Zdroj: kviff


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
07.07.2017 08:30




0 +
 

Hlavní zprávy