Karlovy Vary: Vloupal se do bytu. Na místě byl zadržen policisty

KARLOVARSKO - Kriminalisté na obviněného muže podali státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na jeho vzetí do vazby. Obviněný muž bude stíhán na svobodě.

dezinfekce

Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání 33letého muže z Karlových Varů, kterého obvinili ze spáchání přečinů krádeže a poškození cizí věci.

Takového jednání se měl dopustit nejméně ve třech případech během července. V prvním případě měl v nočních hodinách v karlovarském obytném komplexu vypáčit vchodové dveře a po vniknutí dovnitř odcizit různé aku-nářadí. Poškozením a odcizením věcí způsobil škodu kolem 14 tisíc korun.

O týden později opět ve večerních hodinách na jiném místě v Karlových Varech, opět vypáčil vchodové dveře do domu a poté přešel do prostoru sklepních kójí, které prohledal a odcizil z nich jízdní kolo.

Naposledy dne 23. července 2017 krátce po jedné hodině ráno, vytlačil uzamčené dveře rekonstruovaného bytu, přičemž rozbil skleněnou výplň dveří. Byt prohledal a poté z něj odešel. O 4 hodiny později se do bytu vrátil zpátky, přičemž byl na místě zadržen policisty, kteří ho následně převezli na policejní služebnu.

Celkem ve všech případech způsobil škodu kolem 24 tisíc korun. Kriminalisté na obviněného muže podali státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na jeho vzetí do vazby. Obviněný muž bude stíhán na svobodě. V případě prokázání viny mu tak hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

nprap. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 25.07.2017 16:00




0 +
 

Hlavní zprávy