Karlovy Vary: Od pondělí nebude průjezdný Zámecký vrch

Od pondělí 6. dubna bude pro veškerou dopravu uzavřen průjezd Zámeckým vrchem v Karlových Varech. V centru lázeňského území začnou stavební práce a následná instalace výsuvných sloupků, které budou regulovat dopravu v lokalitě nad kolonádami.

dezinfekce

Stavební a montážní práce potrvají zhruba měsíc a rozděleny budou do dvou etap. Od 6. do 20. dubna budou práce soustředěny do ulice Zámecký vrch (za křižovatkou s ul. Pod Jelením skokem), pak budou pokračovat u Jánského mostu na Divadelním náměstí. Průjezd pro zásobování bude zajištěn v časech k tomu určených.

Předpoklad dokončení stavebních a montážních prací je 6. května 2020, následně budou sloupky uvedeny do zkušebního režimu.

Aktualizace 9.4.2020 - Změna v harmonogramu prací na instalaci výsuvných sloupků v lázeňském území Karlových Varů

Vzhledem k rychlému postupu stavebních a technických prací na instalaci výsuvných sloupků, které budou regulovat dopravu mezi Zámeckým vrchem a Divadelním náměstím v Karlových Varech, se mění harmonogram uzavírky v oblasti. Uzavřený úsek místní komunikace v ulici Zámecký vrch je od dnešního dne (9. 4. 2020) průjezdný bez omezení.

Termín pro uzavírku Jánského mostu (původně navržený od 22. 4. 2020 do 6. 5. 2020) se posouvá a také zkracuje. Úplná uzavírka provozu na Jánském mostě u Divadelního náměstí platí pro období od 10. do 17. 4. 2020. Průjezd pro zásobování bude zajištěn v časech k tomu určených.


Zdroj: Helena Kyselá, tisková mluvčí Magistrátu města Karlovy Vary

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 05.04.2020 11:00




0 +
 

Hlavní zprávy