Karlovy Vary: Neděli ozvláštní nečekaný mimořádný koncert

Tříkrálový koncert kapely Čechomor, který udělá závěrečnou tečku za vánočními trhy v Karlových Varech, se uskuteční tuto neděli 7.1.2018 od 18 hodin ve Velkém sále hotelu Thermal. Tento koncert vyhrálo město Karlovy Vary ve vánoční „Road show“ Rádia Blaník.

dezinfekce

Pořadateli akce jsou Rádio Blaník, Statutární město Karlovy Vary a KV City Centrum, s.r.o. Hostem koncertu bude zpěvák Petr Bende. 

Na akci Vánoční trhy v Karlových Varech 2017 proběhla v rámci „Road show“ Rádia Blaník soutěž o Tříkrálový koncert kapely Čechomor. Soutěže se zúčastnilo 11 měst. Vyhrálo město Karlovy Vary, které mělo během dvouhodinové odpolední akce nejvíce vyfocených návštěvníků vánočních trhů ve fotokoutku Rádia Blaník. 

Večer zahájí host tohoto koncertu, zpěvák, skladatel a textař Petr Bende, následně vystoupí samotná kapela Čechomor. Tato skupina je v Česku známá pro své originální pojetí českých, moravských a slovenských lidových písní.

V rámci tohoto koncertu proběhne tradiční charitativní akce města Tříkrálová sbírka. Dále budou lidé moci dobrovolně přispívat i organizaci Pomocné tlapky, kterým kapela Čechomor v rámci svých koncertů pomáhá.

Vstupenky na tento koncert jsou pro obyvatele města Karlovy Vary zcela zdarma a budou k vyzvednutí od čtvrtka 4. 1. 2018 od 14:00 hod. na pobočce karlovarského Infocentra na třídě TGM v rámci jeho provozních hodin. Na osobu lze získat maximálně 2 vstupenky.

Pro ty, kteří pomohli městu Karlovy Vary koncert vyhrát a vyfotili se dne 20.12.2017 v odpoledních hodinách u fotostěny rádia Blaník, budou připraveny VIP místa. Vstupenky na tato místa lze získat na základě předložení své fotografie ve fotokoutku rádia, kterou naleznete na facebookovém profilu rádia Blaník - viz zde. Tímto způsobem lze získat max. 2 VIP vstupenky na tento koncert.

Aktuální a další potřebné informace naleznete na stránkách zde.


Zdroj: Jan Kopál, tiskový mluvčí Magistrátu města Karlovy Vary 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy