Karlovy vary: Muže napadli tři cizinci pěstmi a kopy

Karlovarští kriminalisté z druhého oddělení obecné kriminality zahájili trestní stíhání 3 cizinců ve věku 24, 24 a 28 let, které obvinili ze spáchání přečinů výtržnictví a ublížení na zdraví spáchané formou spolupachatelství a 28letého muže navíc ještě z přečinu vydírání.

dezinfekce

K incidentu mělo dojít během nočních hodin ze soboty na neděli z 2. na 3. listopadu 2019 v Karlových Varech. Obvinění muži měli na místě veřejnosti přístupném napadnout 30letého muže, který zde byl ze svojí současnou 27letou přítelkyní. Poškozeného muže měli fyzicky napadnout, a to několika údery pěstí do hlavy a kopy do celého těla. Poškozeného muže od dalšího napadání zachránil zřejmě přivolaný taxík, který ho odvezl z místa pryč. I žena chtěla z místa odjet, ale v tom jí měl zabránit nejstarší z obviněných.

Ten měl ve fyzickém útoku pokračovat a to tentokrát na ní. Svojí bývalou přítelkyni měl několikrát udeřit dlaní do obličeje, kopat jí do nohou, a když mu nechtěla dát její mobilní telefon, měl ji začít rukama škrtit. Po přečtení její osobní mobilní konverzace jí měl dál fyzicky napadat. Za útok zřejmě mohla žárlivost mezi bývalými partnery. Přítrž tomu všemu učinila až přivolaná policejní hlídka, která všechny tři muže převezla na policejní služebnu. Napadený muž stejně jako napadená žena skončili v lékařské péči.

V případě prokázání viny hrozí oběma mužům ve věku 24 let trest odnětí svobody až na dva roky. Obviněnému muži ve věku 28 let hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až čtyři roky.

por. Bc. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy