Karlovy Vary: Most v Doubí bude uzavřen již tento čtvrtek

Z dnešního jednání za účasti zástupců Krajského úřadu Karlovarského kraje, Statutárního města Karlovy Vary, Ředitelství silnic a dálnic ČR, zhotovitele (společnost Eurovia CS, a.s.), Policie ČR, dopravců a projektanta vzešla dohoda o tom, že úplná uzavírka mostu v Doubí (ev. č. 20-001 na silnici I/20) začne ve čtvrtek 19. 4. 2018.

dezinfekce

Do té doby vydá krajský úřad rozhodnutí o této věci ve správním řízení. Průchod pěších nebude možný. Aby se lidem usnadnil pohyb v oblasti mezi Doubím a Tašovicemi, zavede se v místě autobusová doprava po objízdné trase.

"O jízdním řádu budou lidé informováni v nejbližší době," uvedla tisková mluvčí Krajského úřadu Karlovarského kraje Mgr. Jana Pavlíková. 

„Jsem rád, že se na dnešním jednání podařilo najít alespoň tu možnost, že bude pro občany Karlových Varů a okolí zavedena autobusová doprava mezi Doubím a Tašovicemi. Magistrát města se mohl během plánování uzavírky už mnohem dříve vyjádřit, že chce průchod pro pěší zachovat, ale zareagoval až po námitkách a dotazech občanů," uvedl k tomuto náměstek hejtmanky Karlovarského kraje Martin Hurajčík. 


Zdroj: Mgr. Jana Pavlíková, tisková mluvčí Krajského úřadu Karlovarského kraje


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy