Karlovy Vary: Městský kamerový systém odhalil případ nakládání s vraky

Městský kamerový dohledový systém dal impuls k zajímavému případu nakládání s vraky. V sobotu 8. února strážník z operačního střediska zjistil přes kameru umístěnou u garáží v Jabloňové ulici větší množství autovraků.

dezinfekce

Šetřením na místě strážníci zjistili svědectví osoby, která uvedla, že vraky v místě demontují dva jemu neznámí muži. V lokalitě strážníci nalezli 6 vozidel s registrační značkou a 8 vozidel bez značky.

Operační středisko dále zájmovou lokalitu monitorovalo a o dva dny později zaznamenalo dvě osoby, které pomocí páčidel rozebíraly autovraky. Vyslaná hlídka ztotožnila devětatřicetiletého muže z Karlových Varů a čtyřicetiletého muže ze Slovenska, kteří uvedli, že všechna vozidla získali od majitele autobazaru za 1 500 Kč.   

Následné šetření provedené v autobazaru zkompletovalo dokumentaci, kterou městská policie doplnila o fotodokumentaci a videozáznamy z MKDS a pro podezření ze spáchání přestupku porušením zákona o odpadech postoupila odboru životního prostředí. Podezření se v různém rozsahu týká 5 osob.


Zdroj: Městská policie Karlovy Vary

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 25.02.2020 10:30




0 +
 

Hlavní zprávy