Karlovy Vary: Kriminalisté prověřují brutální napadení ženy

Ve středu dne 21. března 2018 ve večerních hodinách došlo v Karlových Varech k brutálnímu fyzickému napadení 43leté ženy. Ženské volání o pomoc zaslechla sousedka, která ihned přivolala policejní hlídku.

dezinfekce

Policisté vzápětí dorazili na místo, kde se jim podařilo zabránit v dalším fyzickém napadání ženy. V bytě byl zadržen 23letý muž, který následně skončil v policejní cele. Kriminalisté se případem usilovně zabývají.

Ve čtvrtek dne 22. března 2018 v dopoledních hodinách kriminalisté z Odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje zahájili trestní stíhání 23letého muže z Karlovarska, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu. Brutálnímu fyzickému napadení ženy měla předcházet jejich slovní rozepře. Napadená žena utrpěla vážná zranění. Na místo jí byla ihned přivolána Zdravotnická záchranná služba a do jejího příjezdu policisté ženě poskytovali první pomoc.

Vyšetřovatel během dnešního dne podá podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby. V případě prokázání viny hrozí obviněnému u soudu trest odnětí svobody na deset až osmnáct let.

Aktualizace:
Soudce dne 23.3.2018 poslal obviněného muže do vazební věznice, kam byl následně policisty eskortován.

nprap. Kateřina Krejčí



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 22.03.2018 14:30
Video




0 +
 

Hlavní zprávy