Karlovy Vary: Kradl převážně zubní pasty. Škoda 16 tisíc

Opakované krádeže se na začátku ledna měl dopustit sedmadvacetiletý muž v Karlových Varech v místním obchodním domě. Zde měl z prodejní plochy prodejny s drogérií odcizit několik různých krémů a zubních past v celkové částce kolem 7 tisíc korun.

dezinfekce

Odcizené zboží si měl obviněný uschovat do předem přinesené tašky a prodejnu bez zaplacení opustit. Muži to pravděpodobně nestačilo a do prodejny se měl vrátit následující den. V jeho hledáčku opět skončilo několik zubních past a různé přípravky na úpravu nehtů, a to v celkové hodnotě kolem 9 tisíc korun. S uschovaným lupem měl následně odejít z prodejny, aniž by zboží zaplatil. Svým jednáním poškozené společnosti způsobil škodu za bezmála 16 tisíc korun. Policisté z Obvodního oddělení Karlovy vary – Rybáře za výše uvedené jednání sedmadvacetiletému muži sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže.

Podezřelý muž v páchání trestné činnosti není žádným nováčkem. Výše uvedeného jednání se dopustil i přesto, že byl již v minulosti za obdobný trestný čin potrestán či odsouzen.

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.

nprap. Eva Valtová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 16.01.2020 08:00




0 +
 

Hlavní zprávy