Karlovy Vary: Hotelový zloděj. Poznáváte ho?

Karlovarští policisté pátrají po neznámém zloději, který se měl ve dvou případech dopustit krádeží v hotelech v Karlových Varech.

dezinfekce

K prvnímu případu došlo dne 9. 5. 2018 v době před 20:00 hodinou v jednom z karlovarských hotelů. Neznámý muž využil krátké nepřítomnosti recepčního hotelu a bez užití násilí odcizil ze šuplíku v prostoru recepce finanční hotovost ve výši 28 tisíc korun. Z místa pak odešel pryč.

Druhý případ se stal o dva dny později, tedy 11. 5. 2018 kolem 21:30 hodin v jiném hotelu v Karlových Varech. Zde opět ten samý muž využil nepřítomnosti recepčního, jenž vyřizoval požadavky ubytovaného hosta a po odchodu z prostoru recepce místnost uzamkl. Zloděj však využil otevřeného okna, které vede do recepce a vnikl dovnitř. Zde měl odcizit ze zásuvky tržbu v obálkách a nějaké mince v hodnotě kolem 9 tisíc korun a dále také nabíječku na mobil. Z místa pak odešel pryč.

K popisu neznámého zloděje lze uvést, že by se mělo jednat o muže mladšího vzhledu, ve věku kolem 25 – 30 let, přibližně 175 cm vysoké hubené postavy. Muž vzhledem připomíná osobu z Kavkazu a má černé vlasy dlouhé cca 8 cm. Měl by vlastnit mobilní telefon bílé barvy.

Lze se domnívat, že se obdobné trestné činnosti může dopouštět na území celé České republiky.

V případě jakýchkoliv informací, které by mohly pomoci policistům k dopadení pachatele, volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Bc. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy