Karlovy Vary: Francouzi objevují město

Spolupráce se zahraničním zastoupením CzechTourism ve Francii není ojedinělá. Tentokrát se město zapojilo do projektů, které jak věří ve Francii právě destinaci Karlovy Vary výrazně zviditelní. V Karlových Varech proběhlo natáčení populární francouzské seznamovací TV reality show Mariés au premier regard (Manželé na první pohled).

dezinfekce

Principem pořadu je pomocí psychologů a expertů na vztahy najít ideální dvojice, které se poprvé potkají v den svatby a seznamují se až na svatební cestě – ta je tedy velmi důležitou součástí natáčení a samotného pořadu. Pro svoji již 3. řadu si produkce vybrala právě Karlovy Vary.

V přímém přenosu byl pořad Mariés au premier regard se záběry z Karlových Varů vysílán 1. dubna na kanálu M6. Tento díl sledovalo 2,32 milionů Francouzů, byl druhým nejsledovanějším programem večera.

Dalším významným projektem bylo natáčení francouzské produkce, díky kterému se krásy města Karlovy Vary objeví v dokumentu Poklady Evropy. Díl bude vysílán dne 19. května ve 20.50 hodin na televizním kanálu Voyage


Zdroj: Helena Kyselá, tisková mluvčí Magistrátu města Karlovy Vary

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy