Karlovy Vary: Dnešní festivalové tipy

Britský herec Robert Pattinson uvede film Rover, futuristický western z nepříliš vzdálených časů, od 13.00 v Městském divadle.

dezinfekce

Slavnostní zakončení 53. ročníku Mezinárodního filmového festivalu započne v 18.30 v hotelu Thermal. Hvězdy začnou do Thermalu přijíždět už kolem 16.45. Po červeném koberci se projde a následně převezme Cenu prezidenta MFF KV herec Robert Pattinson. Dalšími oceněnými budou scenárista a režisér Barry Levinson, který získá Křišťálový glóbus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii, a herec Jaromír Hanzlík, jež dostane Cenu prezidenta MFF KV za přínos české kinematografii.

Na plátně Letního kina budete moci od 22.30 zhlédnout zakončovací snímek festivalu Utop se, nebo plav. Francouzský režisér Gilles Lellouche jím letos rozesmál i dojal publikum v Cannes. Vstup je volný.

Program v Domě České televize od 11.00 otevře beseda k českému filmu Rašín. Následně přijdou debatovat tvůrci filmu Ten, kdo tě miloval a Úhoři mají nabito.

V klubu Kaiser 53 se dnes představí Addict, jeden z nejpopulárnějších DJs současnosti, který v prosinci vyprodal hokejovou halu v Praze. Klub otevírá ve 22.00, vstupné je 250 Kč.

Kompletní přehled doprovodných akcí najdete zde.


Zdroj: kviff

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy