Karlovarsko: Zlodějka převážně kradla drogerii a kosmetiku

Policisté z Obvodního oddělení v Karlových Varech – Rybářích sdělili 30leté ženě z Chebu podezření ze spáchání přečinu krádež, které se měla dopustit nejméně v šesti případech v Chebu, v Karlových Varech a v Aši.

dezinfekce

První krádeže se dopustila v obchodním domě v Chebu na konci listopadu. Z obchodního centra měla odcizit různé drogistické zboží v hodnotě necelé dva tisíc korun. Za dalšími krádežemi se přesunula do Karlových Varů, kde ve dvou případech odcizila z obchodních domů různou kosmetiku a elektroniku. Poté se odebrala na druhý konec Karlovarského kraje, a to konkrétně do Aše. Zde měla z prodejen odcizit drogistické zboží a kosmetiku. Když se zde vrátila do jedné z prodejen s drogistickým zbožím pro další lup, už jí měla v merku vedoucí prodejny. Ta na místo zavolala policejní hlídku, která podezřelou ženu na místě zajistila. V tomto případě se snažila odcizit parfém.

Celkem měla odcizit zboží v hodnotě necelých deset tisíc korun. Za krádež jí tak v případě prokázání viny může hrozit až dvouletý trest odnětí svobody.

nprap. Bc. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy