Karlovarsko: Ženu v autobuse kopl do zad

Tři případy výtržnictví.

dezinfekce

Na konci října roku 2018 došlo v nočních hodinách k výtržnictví, kterého se měl dopustit 30letý muž z Karlovarska. Ten měl v Jáchymově na místě veřejnosti přístupném napadnout 37letého muže, a to několika údery pěstí do obličeje. K dalšímu napadání mu mělo být zabráněno personálem restaurace a ostatními hosty. Karlovarští kriminalisté proti 30letému muži zahájili trestní stíhání a obvinili ho ze spáchání přečinu výtržnictví, za který mu v případě prokázání viny hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

Policisté z Obvodního oddělení v Ostrově sdělili podezření ze spáchání přečinů výtržnictví a ublížení na zdraví spáchaného formou spolupachatelství dvěma bratrům ve věku 21 a 23 let z Karlovarska. Ti měli na konci prosince ve večerních hodinách v Ostrově nejprve fyzicky napadnout několika ranami pěstí do obličeje 35letého muže. Napadení se stalo na místě veřejnosti přístupném na chodníku. Poté napadli i 53letého muže, kterého měli povalit na zem a kopat ho do oblasti břicha a zad. Tomuto napadení chtěla zabránit 37letá žena, přičemž i tu měl jeden z bratrů napadnout úderem pěstí do obličeje. Do sporu na pomoc se připletl další 35letý muž, který byl také bratry napaden. Oběma mužům v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na tři roky. Starší z mužů se výtržnictví dopustil opakovaně.

Sdělení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví si na Obvodním oddělení v Karlových Varech – město převzal 27letý muž. Takového jednání se měl dopustit v pátek dne 18. ledna 2019 ve večerních hodinách v Karlových Varech na místě veřejnosti přístupném, a to na nástupišti autobusů. Zde měl po předchozí slovní rozepři v autobuse kopnout do zad ženu. Napadené ženy se měl zastat nezletilý chlapec, kterého však agresivní muž udeřil pěstí do obličeje. Způsobil mu zranění, se kterým musel vyhledat lékařské ošetření. Poté z místa odešel. Domů si pro něj po chvíli přišli policisté. V případě prokázání viny mu tak hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

nprap. Bc. Zuzana Týřová


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy