Karlovarsko: Více jak tři roky policie pátrá po Miloslavu Klausovi

Karlovarští kriminalisté pátrají již více jak tři roky po 55letém muži z Lysé nad Labem. Hledaný muž je asi 180 cm vysoké střední postavy, má hnědé oči, kulatý obličej a hnědé vlasy.

dezinfekce

V minulosti nosil vlasy krátce střižené, ale v současné době není vyloučena jiná úprava vlasů jako např. tvar, barva, délka případně knír či bradka. Popis oblečení není v současné době znám.

Další informace k hledané osobě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Na hledaného muže je vydáno několik souhlasů se zadržením, příkaz k zatčení a rovněž byl na jeho osobu vydán Evropský zatýkací rozkaz. V Karlových Varech měl v roce 2013 nejméně ve třech případech pod falešnou záminkou nabídnout k prodeji osobní vozidlo. Kdy nejprve vylákal z poškozených zájemců finanční zálohu v celkové částce kolem 15 tisíc korun a po jejím převzetí již nekomunikoval. Není vyloučeno, že může používat jiná jména nebo tituly. Podle svědků často mění mobilní telefony, používá zapůjčené či předplacené karty, nepracuje s PC a neřídí motorové vozidlo.

V případě jakýchkoliv informací k hledanému muži volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.


nprap. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 02.11.2017 09:14




0 +
 

Hlavní zprávy