Karlovarsko: Prodával pervitin. Nyní je ve vazbě

Policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování na Karlovarsku zahájili dne 18. července 2019 trestní stíhání 48letého muže pro zvlášť závažný zločin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

dezinfekce

Toho se měl obviněný dopustit v době od začátku září 2018 do současné doby na Karlovarsku. Na různých místech měl prodat nejméně 8 osobám drogu pervitin, a to v několika desítkách případů. Dokonce některým osobám měl drogu pervitin předat zdarma.

Díky dobré práci kriminalistů se podařilo muže dne 17. července 2019 zadržet. Při zadržení měl u sebe pro účely další distribuce v batohu igelitové přepravky s hnědou sypkou látkou a s bílou krystalickou látkou. Orientačním testem u těchto látek byla zjištěna přítomnost metamfetaminu, který obsahuje pervitinu.

Takového jednání se muž dopustil i přesto, že byl za stejný trestný čin odsouzen Okresním soudem v Karlových Varech. Dne 19. července 2019 rozhodl soudce Okresního soudu v Karlových Varech o vzetí obviněného do vazby. Následně byl policejní hlídkou eskortován k umístění do vazební věznice.

pprap. Eva Valtová
nprap. Bc. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 22.07.2019 13:00




0 +
 

Hlavní zprávy