Karlovarsko: Při včerejší nehodě vyhasl jeden lidský život

V úterý dne 4. června 2019 došlo na silnici mezi obcemi Kozlov a Teleč u Bochova k tragické dopravní nehodě. Krátce po 18:00 hodině tudy projížděl 30letý muž na motocyklu značky Suzuki.

dezinfekce

Při projíždění levotočivé zatáčky zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy, uvedl motocykl do smyku a následně havaroval. Při dopravní nehodě řidič utrpěl zranění neslučitelná se životem. Hmotná škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 90 tisíc korun. Dopravní nehoda je nadále v šetření dopravních policistů.

Ve stejný den a téměř ve stejný čas došlo k dopravní nehodě osobního automobilu s vlakem. Osmadvacetiletý řidič jel s osobním vozidlem značky Škoda po silnici ve směru od Chyše na Žlutice. Před železničním přejezdem zřejmě nerespektoval dopravní značení „Stůj, dej přednost v jízdě,“ nejspíš se dostatečně nerozhlédl na obě strany a vjel na něj, přičemž nedal přednost právě projíždějícímu vlaku. Došlo ke střetu a naštěstí nedošlo k žádnému zranění, ani u řidičů či cestujících ve vlaku. S oběma řidiči provedli policisté orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která vyšla negativně. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 165 tisíc korun. Případ je nadále v šetření policistů.

Nehoda z pohledu hasičů
Jeden motocyklista havaroval v pondělí vpodvečer na silnici mezi Bochovem a Toužimí. Při nehodě narazil do svodidel. V době příjezdu záchranářů na místo byl v bezvědomí a nedýchal. Hasiči ze stanice Toužim začali ihned s oživovacími pokusy, ve kterých pokračovali společně i po příjezdu záchranné služby. Přes veškerou snahu konstatoval lékař smrt motorkáře. Provoz na silnici byl po dobu záchranných prací a následného vyšetřování zcela uzavřený.

Zdroj: Policie ČR, nprap. Bc. Zuzana Týřová
           HZS Karlovarského kraje

Fotogalerie

Komentáře

  • Před 5 roky

    Takový silnice zastrceny a takové vážné pochybení. Co se to lidi děje. To už je nenormální

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy