Karlovarsko: Odcizili dřevěné oplocení

Policisté z Obvodního oddělení Sokolov – venkov sdělili podezření 30letému muži ze Sokolovska, ze spáchání přečinu krádež.

dezinfekce

Třicetiletý muž měl v Lomnici od 3. do 4. července 2019 v chatové osadě demontovat přes 10 kusů polí z upevněného dřevěného oplocení. Následně ho měl naložit do přívěsného vozíku a z místa odjet pryč. Poškozené majitelce svým jednáním způsobil škodu okolo 7 tisíc korun.

Sdělení podezření ze spáchání přečinu krádež si vyslechl také 32letý muž z Mostu.

Ten, se měl o několik dní později v úterý 9. července 2019 v dopoledních hodinách dopustit krádeže v obchodním domě v Karlových Varech. Pod bundu si vložil láhev whiskey a s odcizeným zbožím měl následně projít prostorem pokladen, aniž by za něj zaplatil. Muže zadržela policejní hlídka a převezla na policejní služebnu. Po provedených úkonech byl ze zadržení propuštěn. Uvedeného skutku se dopustil i přes to, že byl již dříve pro podobný čin odsouzen soudem.

V případě prokázání viny hrozí 30letému muži trest odnětí svobody až na 2 roky. Vzhledem k tomu, že 32letý muž se svého jednání dopustil v posledních třech letech opakovaně, hrozí mu v případě prokázání viny až 3 roky odnětí svobody.

pprap. Eva Valtová
nprap. Mgr. Soňa Podlahová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 14.07.2019 12:30




0 +
 

Hlavní zprávy