Karlovarsko: Několik případů krádeží

Policisté na Karlovarsku téměř denně řeší případy krádeží v obchodech. Mezi poslední objasněné případy patří např. krádeže 38leté ženy a 40letého muže z Karlových Varů. Společně měli krást v polovině února v obchodním centru v Karlových Varech.

dezinfekce

Po vzájemné domluvě spolu odcizili několik vložek do bot a pánské boxerky v celkové hodnotě necelé 4 tisíce korun. Z obchodu poté odešli, aniž by za zboží zaplatili. O dva dny později se do jiného obchodního centra vydal tentokrát sám 40letý muž. Z prodejny odcizil dva kusy aviváže. O necelý týden později měl z bytu své matky odcizit notebook. Policisté z Obvodního oddělení v Karlových Varech – Rybářích sdělili 38leté ženě i 40letému muži podezření ze spáchání přečinu krádeže, které se dopustili v posledních dvou letech opakovaně. Proto jim v případě prokázání viny hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

Policisté z Ostrova objasnili krádež, které se měl dopustit 39letý místní muž. Muž měl vstoupit do prodejny obchodního domu v Ostrově, kde měl odcizit různé drogistické zboží. To si měl uložit do kapes a projít přes informace bez zaplacení. Zde však byl zadržen pracovníkem bezpečnostní agentury, kterému odcizené zboží vydal. Nekradl však poprvé a za krádeže byl již mimo jiné odsouzen soudem. Policisté mu sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže, za který mu v případě prokázání viny hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

nprap. Bc. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 20.02.2019 16:00




0 +
 

Hlavní zprávy