Karlovarsko: Napadl svou přítelkyni. Hlavou jí udeřil o stěnu autobusové zastávky

Policisté z Obvodního oddělení Karlovy Vary město sdělili 23letému muži z Ostrova podezření ze spáchání přečinů ublížení na zdraví a výtržnictví.

dezinfekce

Toho se měl podezřelý muž dopustit začátkem srpna tohoto roku v nočních hodinách v Karlových Varech na autobusové zastávce. V podnapilém stavu měl fyzicky napadnout svou přítelkyni, a to tím způsobem, že ji měl několikrát udeřit hlavou o stěnu autobusové zastávky. Poškozená žena se snažila z místa utéct, přičemž volala o pomoc. Agresivní muž měl však ženu doběhnout, povalit ji na zem a opakovaně do ní kopnout. Po příjezdu hlídky na místo byl muž převezen na místní služebnu k provedení procesních úkonů. Žena byla se zraněním převezena do nemocnice k lékařskému ošetření s následnou hospitalizací.

Další muž, který měl napadnout svou přítelkyni, byl 38letý muž z Jáchymova. Ten měl v polovině července roku 2019 v Karlových Varech po slovní rozepři fyzicky napadnout svou přítelkyni. Ženu měl několikrát udeřit a kopnout do oblasti hlavy. Zraněná žena následně vyhledala lékařské ošetření. Muž si od policistů z Obvodního oddělení Karlovy Vary město vyslechl podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví.

V případě prokázání viny hrozí podezřelým mužům až tříletý trest odnětí svobody.

prap. Eva Valtová
nprap. Bc. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy