Karlovarsko: Dva případy výtržnictví

Sdělení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví si na Obvodním oddělení v Ostrově převzali dva muži ve věku 19 a 22 let. Ti se měli takového jednání dopustit v polovině dubna v podvečerních hodinách v prostoru Mírového náměstí v Ostrově na místě veřejnosti přístupném.

dezinfekce

Zde mezi nimi mělo dojít k fyzické potyčce, přičemž starší z mužů měl utrpět zranění - odlomení části zubu, a to když měl dostat ránu pěstí do obličeje. Staršímu muži tak v případě prokázání viny hrozí až dvouletý trest odnětí svobody a mladšímu muži trest až tříletý, neboť se stejného činu dopustil opětovně.

Ve stejný den došlo k výtržnictví i v Chodově. V odpoledních hodinách měl 23letý muž u obchodního centra napadnout o 25 let staršího muže. K tomu měl přistoupit, nejprve ho vulgárně urážet a poté ho udeřit do hlavy tyčí a následně z místa utéct. Poškozený muž byl se zraněním převezen k lékařskému ošetření do nemocnice. I tomuto muži policisté z Obvodního oddělení v Chodově sdělili podezření ze spáchání přečinu výtržnictví a mimo jiné i ublížení na zdraví. V případě prokázání viny mu tak hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

nprap. Bc. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 19.05.2019 15:30




0 +
 

Hlavní zprávy