Karlovarsko: Dva případy krádeže

Začátkem července tohoto roku v Karlových Varech do místního baru přišel 19letý muž. Mezitím co se všichni bavili a užívali si zábavy, měl muž využít své příležitosti. Z prostor stanoviště pro DJ, měl muž odcizit batoh s drahou elektronikou. Svůj lup si poté pečlivě skryl a chtěl odejít, přičemž byl zadržen ostrahou baru.

dezinfekce

Dle odborného vyjádření by byla odcizením způsobená škoda ve výši kolem 129 tisíc korun. Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání 19letého muže, kterého obvinili ze spáchání přečinu krádež. V případě prokázání viny hrozí obviněnému muži trest odnětí svobody na jeden rok až pět let.

Podobný případ řešili i policisté z Obvodního oddělení Cheb – město, kteří sdělili podezření ze spáchání přečinu krádež 27letému muži z Chebu. Ten měl začátkem září svému spolubydlícímu odcizit z pokoje mobilní telefon a notebook. Tím způsobil poškozenému muži škodu ve výši kolem 23 tisíc korun. Za své jednání může být potrestán v případě prokázání viny trestem odnětí svobody až na dvě léta.

prap. Eva Valtová
mjr. Bc. Kateřina Krejčí

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 30.09.2019 08:00




0 +
 

Hlavní zprávy