Karlovarská krajská nemocnice zavedla mimořádná opatření

Karlovarská krajská nemocnice v souvislosti s vyhlášením mimořádného stavu a karantény přijímá níže uvedená opatření s cílem zajistit bezpečnost zdravotnického personálu a pacientů, i s cílem zajistit dostatečnou kapacitu a provozní schopnost svých zdravotnických provozů.

dezinfekce

1. - S okamžitou platností je zastavena veškerá ambulantní péče s výjimkou akutní péče a pacientů objednaných na základě předchozí dohody, a to jak v nemocnici v Karlových Varech, tak v Chebu.

2. - S okamžitou platností v Chebu a s platností od 19. března v Karlových Varech jsou zcela zastaveny plánované výkony. Tedy všechny operace a zákroky, které není nutné z důvodu ohrožení na životě realizovat okamžitě. Pacienti, kteří jsou již objednáni na operace s termínem od uvedeného data, budou vyrozuměni o náhradním termínu. V případě nejasností kontaktujte příslušná oddělení.

3. - S okamžitou platností dále v obou nemocnicích platí zákaz přístupu jakékoliv třetí osoby na operační či porodní sály z důvodu zvýšeného rizika přenosu nákazy i ze strany osob, které nejeví klinické příznaky. Vztahuje se i na doprovody u porodu.

4. S okamžitou platností jsou uzavřeny pro veřejnost všechny vstupy do nemocničních objektů, s výjimkou hlavního vstupu v pavilonu A nemocnice v Karlových Varech a pavilonu B nemocnice v Chebu. U vstupů bude zdravotníky provedena klinická i cestovatelská anamnéza pacientů a teprve na jejím základě jim bude umožněn vstup do vybraných částí nemocnic. V Chebu platí výjimka pro dětskou ambulanci, která z důvodu umístění provádí tuto anamnézu v místě.

"Cílem těchto opatření je razantně snížit dopady probíhající epidemie na provoz nemocnice a zajistit její chod i v případě dalšího nárůstu počtu onemocnění Covid - 19. Prosíme proto o porozumění i respektování těchto opatření. Věřte, že ani pro nás není tato situace vůbec jednoduchá. Děkujeme," uvádí na svých facebookových stránkách Karlovarská krajská nemocnice.


Zdroj: fb Karlovarská krajská nemocnice

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy