Kaceřov: Soutěž v benchpressu okořenila exhibice kulturistů (TV Západ)

Siláci z Kaceřova na Sokolovsku uspořádali další ročník soutěže v benchpressu. V místní restauraci se utkalo 17 borců ve třech kategoriích.

dezinfekce

„Už je to 9. ročník. Stala se z toho tradice. Lidem se to zatím líbí víc a víc, takže v tom hodláme pokračovat pořád,“ uvedl pořadatel akce Ervín Wallisch.

V kategorii do 85 kg zvítězil Karel Kopal z Březové před Miroslav Stodůlkou ze Sokolova a dalším sokolovákem Vasylem Tsyganyukem.

Mezi muži do 100 kg bral prvenství Michal Michalíček z Habartova před rotavskými Michalem Červenkou a Josefem Soumarem.

V kategorii nad 100 kg vystoupal na první místo Lukáš Kaucký z Kynšperku. Druhý skončil Lukáš Suchýz Karlových Varů před třetím Tomášem Peroutkou z Rotavy.

Po skončení soutěže v benchpressu se návštěvníkům předvedli kulturisté. Hodnocení zůstalo na ženách z publika, které hodnotily známkami od jedné do desítky. 

„Ta exhibice je také taková tradice. My, jako kluci, co tu byli, spadáme pod Hardcore Gym Františkovy Lázně. Letos jsme byli na mnoha závodech. Tam jsme se domluvili, že bychom se mohli předvést ještě zde, jak vypadají kulturisté po měsíci, jak jsme tlustí, neprorýsovaní a tak. Vzniklo to nápadem,“ uvedl se smíchem Wallisch.

Protože výsledky exhibice byly nerozhodné, muselo se konat doplňkové kolo. V něm na třetím místě skončil Jan Bláha. Z druhého místa se mohl radovat Tomáš Blahout a prvenství si odnesl Jan Matějka. 

Účastníci obdrželi kromě pamětních medailí i věcné ceny. 

„Hlavně nám pomohla obec Kaceřov, pak určité firmy a i jednotlivci,“ doplnil Wallisch. 

Pro přítomné pak šestice kulturistů předvedla společnou show. Celou ji budete moci již brzy shlédnout na našem Youtube profilu.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy