Horní Slavkov: Dopravní policisté hledají svědky nehody

Sokolovští dopravní policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo dne 7. prosince 2018 kolem 16:15 hodin v Horním Slavkově v ulici U Lesoparku před místní restaurací.

dezinfekce

Dosud nezjištěný řidič měl jet s nezjištěným vozidlem po komunikaci směrem do centra Horního Slavkova a před místní restaurací mu měl náhle z pravé strany zpoza stojícího vozidla vběhnout do jízdní dráhy nezletilý chodec. Následně došlo ke střetu chodce s přední částí nezjištěného vozidla. Chodec po nárazu upadl na komunikaci. Nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem z místa dopravní nehody odjel, aniž by splnil povinnosti účastníka dopravní nehody. Z místa bydliště byl poté nezletilý chlapec odvezen vozidlem Zdravotnické záchranné služby do nemocnice na vyšetření.

Mělo by se jednat o černé vozidlo sedanového typu nezjištěné registrační značky ani výrobce. Zdánlivé stáří vozidla by mělo být cca 10 let.

Dopravní policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, aby jakékoliv informace k dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obrátili na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Kateřina Krejčí

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 20.12.2018 13:08




0 +
 

Hlavní zprávy