Habartov: Policie pátrá po dvou pohřešovaných chlapcích

Policisté z Karlovarského kraje pátrají po dvou pohřešovaných chlapcích ve věku 14 a 16 let z Habartova na Sokolovsku, kteří by se měli podle zjištěných poznatků pohybovat spolu.

dezinfekce

Čtrnáctiletý chlapec je 170 cm vysoké štíhlé postavy, má šedě nabarvené vlasy tzv. na patku a modrozelené oči. Šestnáctiletý chlapec je 150 cm vysoké střední postavy a má černé krátce střižené vlasy.

Další informace k pohřešovaným chlapcům naleznete zde a zde (v případě, že tyto odkazy již nejsou aktivní, byly hledané osoby nalezeny).

Pohřešovaný čtrnáctiletý mladík odešel v pátek 26. 4. 2019 v ranních hodinách ze svého bydliště v Habartově a v 07:30 hodin přijel autobusem do Sokolova, ovšem do školy již nedorazil. Poté se měl v dopoledních hodinách pohybovat ve společnosti výše zmíněného šestnáctiletého chlapce. Oba chlapci byli naposledy viděni okolo 15. hodiny na autobusovém nádraží v Sokolově.

Čtrnáctiletý chlapec měl v době odchodu ze svého bydliště na sobě černou bundu tzv. Bomber, černé kalhoty a černé boty značky Adidas. U sebe měl dva batohy modré barvy, jeden značky Adidas a druhý značky Reebok. Šestnáctiletý chlapec měl v době odchodu ze svého bydliště na sobě zelené tepláky, černou mikinu s kapucí, na které byl na přední části nápis UFC, a černé boty značky Adidas.

V případě jakýchkoliv informací k těmto pohřešovaným osobám volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Jakub Kopřiva

Poznámka redakce, komerční sdělení: Sháníte díly na motocykly starší výroby? Pokud hledáte náhradní díly na nějakou motorku, která brázdila naše silnice za minulého režimu, určitě se porozhlédněte v našem internetovém obchodě, nabízíme sortiment, se kterým se můžete pustit do jakékoliv opravy. Pokud vás čeká oprava motoru Jawa 250 nebo 350, najdete u nás potřebná ložiska, gufera, těsnění a mnoho dalšího. Motokrámek.cz, vše pro tvoji legendu!

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 27.04.2019 20:33




0 +
 

Hlavní zprávy