Františkovy Lázně, Cheb: Žena odcizila prezervativy, muž sušenky

Devětadvacetiletá žena z Chebu měla dne 25. 4. 2019 v odpoledních hodinách navštívit drogerii ve Františkových Lázních. Tam se měla několik minut procházet mezi regály a nakonec z nich odcizit celkem 13 kusů balení prezervativů různých značek.

dezinfekce

Tímto svým jednáním způsobila škodu téměř 3 tisíce korun. O pět dní později se žena do drogerie v lázeňském městě vrátila. Tentokrát si v prodejně vybrala náhradní hlavice na holicí strojek. Celkem pět kusů balení si měla uschovat do své kabelky, ale poté, co si všimla, že ji pozoruje jedna z prodavaček, tak zboží vrátila zpět do regálu. Kdyby se ji podařilo zboží odcizit, způsobila by škodu téměř 3 500 korun.

Dne 22. 5. 2019 zavítal v ranních hodinách do jedné z prodejen v Chebu dvaadvacetiletý muž z Tachovska. Ten si měl do své tašky uschovat několik kusů sušenek a následně bez zaplacení projít prostorem pokladen. U východu z prodejny byl ovšem zachycen obsluhou, která následně přivolala policejní hlídku.

Jak devětadvacetileté ženě, tak i dvaadvacetiletému muži sdělili policisté podezření ze spáchání přečinu krádeže. V případě prokázání viny jim nyní hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, jelikož oba byli za stejný trestný čin v posledních třech letech pravomocně odsouzeni.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy