Evropské prvenství získala kosmetička ze Střední školy živnostenské Sokolov

Ve čtvrtek 7.2.2019 se konala soutěž kosmetiček - Koruna kreativity - Evropské mistrovství - Open International championship of Europe 2019, kam postoupily také 3 žákyně ze Střední školy živnostenské Sokolov - oboru Kosmetička.

dezinfekce

Na této soutěži s mezinárodní účastí se umístila Bára Petráčková s modelkou Karen Machovou na 1. místě. Dále se umístila Sarah Kotálová s modelkou Valentinou Perdedaj na 4. místě (Sarah uteklo medailové umístění o 1 bod).

Na soutěži reprezentovala školu a do této úrovně soutěže postoupila přes vyřazovací kola také Edita Mikulovská s modelkou Alinou Burkovskaja.

Tématem soutěže byla FREAK SHOW - CIRQUE DU SOLEIL.

"Všem děvčatům gratulujeme k úžasnému úspěchu a děkujeme za reprezentaci školy. Také děkujeme modelkám Karen Machové, Valentině Perdedaj a Alině Burkovskaja a našim žákyním oboru Vlasová kosmetika Petře Telepovské a Štěpánce Sochorové za spolupráci při přípravě účesů. Díky též patří za pilnou a mnoha hodinovou přípravu na tuto soutěž také učitelkám odborného výcviku paní Jitce Čedíkové a paní Martině Přindišové," uvádí na svých facebookových stránkách Střední škola živnostenská Sokolov, příspěvková organizace.


Zdroj: facebookové stránky Střední škola živnostenská Sokolov, příspěvková organizace

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 09.02.2019 17:00




0 +
 

Hlavní zprávy