Dolní Rychnov: Pomozte policii ztotožnit muže na identikitu. Chtěl vykrást dům

Sokolovští policisté prošetřují přečin Pporušování domovní svobody, kterého se měl dopustit dosud neznámý pachatel dne 9. listopadu 2018 v době od 14:10 hodin do 14:15 hodin v Dolním Rychnově v ulici Husova. Zde měl poškodit oplocení pozemku a následně vniknout na pozemek rodinného domu.

dezinfekce

Poté se dostat až na vyvýšený balkon, kde byl však vyrušen majitelkou. Ta se jej zeptala, co tam dělá a on na to zareagoval tak, že ona tam nemá co dělat, že je jde vykrást. Majitelka mu sdělila, že zavolá policii, a tak z místa utekl.

K popisu podezřelého muže žena uvedla, že byl ve věku 20 až 30 let, 170 až 175 cm vysoké štíhlé postavy, měl propadlé tváře a menší zapadlé oči. Na sobě měl tmavošedou mikinu s kapucí, černé montérkové kalhoty s oranžovým prošitím a pracovní boty tzv. farmářky, oranžové až žluté barvy. Na hlavě měl kšiltovku béžové barvy. Mluvil česky bez přízvuku a bylo vidět, že mu chybí několik horních zubů.

Poškozená žena byla tímto jednáním poškozena na právech k užívání nemovitosti a dále došlo k poškození pletiva oplocení jejího domu. V případě dopadení a prokázání viny může být podezřelý muž u soudu potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

Policisté nyní žádají širokou veřejnost o spolupráci při pátrání po podezřelém muži na identikitu. V případě jakýchkoliv poznatků k osobě volejte na linku 158 nebo se obraťte na policejní služebnu.

nprap. Kateřina Krejčí

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 04.12.2018 11:35




0 +
 

Hlavní zprávy