Dnes slavnostním ceremoniálem skončila Olympiáda dětí a mládeže

Během slavnostního ceremoniálu převzala hejtmanka Karlovarského kraje Jana Mračková Vildumetzová z rukou hejtmana Libereckého kraje Martina Půty olympijskou vlajku jako symbol pořadatelství zimní olympiády dětí a mládeže, jež se uskuteční historicky poprvé v Karlovarském kraji ve dnech 19.-24. ledna 2020.

dezinfekce

Hejtmanka také představila olympijského maskota, veverku Čiperku, která se účastníkům moc líbila.

Výprava mladých sportovců Karlovarského kraje získala na letní olympiádě celkem 3 zlaté, 2 stříbrné a 1 bronzovou medaili. Zlato vybojoval v triatlonu Lukáš Juránek, v téže disciplíně jeho sestra Heidi, oba X-Team BaNo Karlovy Vary, třetí zlatou má triatlonová štafeta Juránkových s Barborou Stupkovou (Triatlon Plzeň). Stříbrnou si ve střelbě ze vzduchové pistole vystřílel Tomáš Horák (SSK Cheb), druhé bylo ve smíšené štafetě také družstvo mladších chlapců a dívek v orientačním běhu. Bronz přidal na 100 metrů volný způsob plavec Vítek Holub z klubu BaSo Sokolov. 


"Všem sportovcům děkujeme za jejich výkony a reprezentaci našeho regionu," uvádí na svých facebookových stránkách Karlovarský kraj.


Zdroj: facebookové stránky Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy