Dalovičtí logistici se radují z vítězství

Ve druhém říjnovém týdnu pořádala Střední škola logistická v Dalovicích jubilejní 10. ročník celostátní soutěže „Logistik Junior.“

dezinfekce

V tvrdé konkurenci dvaceti přihlášených týmů zazářili domácí logistici, kteří prokázali jednoznačně nejlepší znalosti, nejpevnější nervy a největší odhodlání zvítězit. Akce se konala pod záštitou Karlovarského kraje a Svazu spedice a logistiky. 

Letošního ročníku soutěže se zúčastnili žáci ze 14 škol, konkrétně z Brna, Břeclavi, České Třebové, Děčína, Chomutova, Liberce, Nového Města na Moravě, Olomouce, Opavy, Ostravy-Vítkovic, Plzně, Prahy a Ústí nad Labem. Po velice vyrovnaném zápolení v tradičních disciplínách, jako jsou ekonomika, logika, logistika, doprava a prezentace, zvítězil domácí tým. Studenti třetího ročníku oboru Provoz a ekonomika dopravy se zaměřením na logistiku se tak radovali z vytouženého putovního poháru. 

Velké poděkování patří jak účastníkům, tak i organizátorům z řad vyučujících a žáků a zejména pak partnerům školy, bez jejichž podpory by soutěž neproběhla v takovém rozsahu.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 15.10.2018 16:00




0 +
 

Hlavní zprávy