Chodov: Zájem o Mobilní rozhlas stále stoupá

Už více než tři stovky obyvatel Chodova se zaregistrovaly do aplikace pro chytré telefony a tablety Mobilní rozhlas. Do svých zařízení tak pravidelně a zdarma dostávají městské aktuality, upozornění či kulturní tipy na víkend.

dezinfekce

Novinka by měla najít další praktické využití v nejbližších měsících, a to zejména při blokovém čistění ulic Chodova. Zájemci totiž budou pomocí notifikace upozorněni, že v jejich ulici probíhá čištění. Lidé si tedy budou moci včas přeparkovat a zabránit nechtěnému odtahu vozidla.

Aplikace se stala vedle tištěného městského zpravodaje, webových stránek, televizního kanálu a neoficiálního facebooku dalším vyhledávaným komunikačním prostředkem, kterým radnice své spoluobčany informuje.

Získat Mobilní rozhlas je jednoduché. Umožňuje to anonymní základní registrace v aplikaci, kde není nutná adresa, jméno, e-mail. Kdo však má zájem o bonusové zprávy a směrované informace, může využít rozšířenou registraci.

Aplikace je registrována na Úřadě pro ochranu osobních údajů a splňuje zákonem daná ustanovení. Město údaje nebude a ani nemůže používat k jiným účelům než pro potřeby aplikace.

Mobilní rozhlas je určen jak pro Android, tak pro iOS. Více informací včetně videoprezentace naleznete na stránkách zde.

O tom, že město zavádí novou mobilní aplikaci jsme vás informovali zde.



Zdroj: město Chodov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy