Chodov: Srazil chodkyni a z místa nehody ujel. Policie hledá svědky

Sokolovští dopravní policisté pátrájí po svědcích dopravní nehody mezi nezjištěným osobním vozidlem a chodkyní, ke které došlo v úterý dne 6. listopadu 2018 v 19:05 hodin v Chodově v ulici U Porcelánky.

dezinfekce

Dle tvrzení chodkyně došlo k dopravní nehodě tak, že přecházela vyznačený přechod pro chodce ve směru od parkoviště k lékárně, kdy jí měl ohrozit nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem jedoucí ve směru od kruhového objezdu k ulici Horní. V důsledku toho došlo dle chodkyně ke střetu levé boční části nezjištěného vozidla s chodkyní, která upadla na komunikaci. Nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem odjel, aniž by si splnil povinnosti účastníka dopravní nehody. Z tohoto důvodu nebylo možné u nezjištěného řidiče vyloučit vliv alkoholu. Rovněž nebylo možné vyloučit technickou závadu jako příčinu dopravní nehody u nezjištěného vozidla. Přítomnost alkoholu byla u chodkyně vyloučena provedenou dechovou zkouškou. 

Dopravní policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, aby jakékoliv informace, které pomohou při vyšetřování, volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obrátili na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Kateřina Krejčí

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 08.11.2018 11:30




0 +
 

Hlavní zprávy