Chodov: Po Velikonocích začíná blokové čištění města

Motoristé v Chodově by měli pozorně sledovat dopravní značení v ulicích. V úterý 3. dubna totiž začíná jarní blokové čištění.

dezinfekce

Pracovníci Chodovských technicko-ekologických služeb zahájí úklid v Horní ulici, v následujících týdnech pak s technikou projedou celé město. Čistění potrvá až do 31. května, jeho harmonogram je uveřejněn na webových stránkách www.chotes.cz, www.mestochodov.cz a v dubnovém vydání Zpravodaje města Chodova.

Nově mohou zájemci o včasné upozornění využít aplikaci Mobilní rozhlas. Novinka dokáže zájemcům rozesílat upozornění, v jaké ulici se pracovníci Chodovských technicko-ekologických služeb budou pohybovat.

Lidé, kteří budou mít aplikaci ve svém chytrém telefonu, případně tabletu, tak mohou v případě potřeby včas přeparkovat.

Podmínkou ideálního fungování Mobilního rozhlasu je připojení k internetu, správné nastavení telefonu, především pak v povolení upozornění aplikací. Jednotlivé typy přístrojů mohou vyžadovat rozdílná nastavení.

Mobilní rozhlas je určen jak pro Android, tak pro iOS. Více informací včetně videoprezentace naleznete na www.mobilnirozhlas.cz. Aplikace je zdarma.

Vozidla, která budou překážet, čeká odtah, řidiče pak bloková pokuta do výše až 2000 korun. Náklady na úplný odtah činní 600 korun plus 100 korun za první den na odstavném parkovišti. Celkově se mohou náklady vyšplhat až na částku 2 700 korun.

V průběhu loňského blokového čištění nechali strážníci odtáhnout celkem 146 automobilů.


Zdroj: město Chodov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 01.04.2018 18:30




0 +
 

Hlavní zprávy