Chodov: Město má na investice 38 milionů

S investicemi ve výši více než 38 milionů korun počítá pro rok 2019 chodovský rozpočet. Jeho celkový objem dosahuje částky 248,3 milionu korun.

dezinfekce

Město už nyní připravuje řadu akcí. Obyvatelé se mohou mimo jiné těšit na pokračování úprav okolí Bílé vody, nové dětské hřiště u základní školy v Husově ulici či více parkovacích míst v ulici ČSO.

Novou klimatizaci dostane objekt Kulturního a společenského střediska, vylepšené požární zabezpečení se bude instalovat ve škole J. A. Komenského.

Město nechá také zpracovat několik projektových dokumentací a studií, například pro úpravu prostranství před ZŠ ve Školní ulici a následnou realizaci, na regulaci topení v ZŠ Husova a přestavbu bývalé knedlíkárny na knihovnu. Podílet se bude také na pokračování revitalizace Lesoparku.

V plánu je rovněž vydání nové knihy o Chodovu ke 125. výročí od povýšení na město a oprava hrobky rodiny Gaschů. Peníze na tyto projekty jsou zahrnuty v běžném rozpočtu stejně tak, jako peníze na opravy chodníků, mostů a jejich revizí.

Podrobně rozepsaný rozpočet naleznete na webových stránkách města na elektronické úřední desce.


Zdroj: město Chodov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 22.12.2018 15:30




0 +
 

Hlavní zprávy