Chodov: Kradli vše, co jim přišlo pod ruku

Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání tří mužů z Chodova. Muže ve věku devatenácti a devětadvaceti let obvinili ze spáchání přečinů krádeže a poškození cizí věci. Osmadvacetiletého muže obvinili ze spáchání přečinu krádeže.

dezinfekce

V polovině května letošního roku měl devatenáctiletý mladík společně s osmadvacetiletým mužem vniknout na pozemek stavební parcely v Chodově a z něj odcizit vibrační pěch.

Na konci července měl devatenáctiletý mladík tentokrát s devětadvacetiletým mužem vniknout do restauračního zařízení v Chodově. Objekt měli prohledat a během toho najít finanční hotovost, kterou odcizili. Kromě toho měli odcizit ještě několik lahví alkoholu.

Stejná dvojice mužů, která měla krást v restauračním zařízení, měla v nočních hodinách v polovině srpna vniknout do prodejny rychlého občerstvení v Chodově. Také tam měli odcizit finanční hotovost, ale i kuchyňský nůž či pytlíky do odpadkového koše.

Tímto svým jednáním měla trojice mužů způsobit škodu téměř 50 tisíc korun.

Všem mužům hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na tři roky, jelikož byli za trestný čin krádeže v posledních třech letech již pravomocně odsouzeni.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 08.10.2019 10:00




0 +
 

Hlavní zprávy