Chodov: Aplikace upozorní na blokové čištění

Ušetřit nepříjemnosti a pokuty za odtah vozidla může aplikace Mobilní rozhlas, kterou Chodov používá od loňského roku. Novinka totiž dokáže zájemcům rozesílat upozornění, v jaké ulici se budou pohybovat pracovníci Chodovských technicko-ekologických služeb v rámci jarního blokového čištění.

dezinfekce

Lidé, kteří budou mít aplikaci ve svém chytrém telefonu, případně tabletu, tak budou moci v případě potřeby včas přeparkovat.

Podmínkou ideálního fungování Mobilního rozhlasu je správné nastavení telefonu, především pak v povolení upozornění aplikací. Jednotlivé typy přístrojů mohou vyžadovat rozdílná nastavení.

Mobilní rozhlas si už stáhly přibližně čtyři stovky Chodováků a zdarma tak dostávají městské aktuality, upozornění či kulturní tipy na víkend.

Získat Mobilní rozhlas je jednoduché. Umožňuje to anonymní základní registrace v aplikaci, kde není nutná adresa, jméno, e-mail. Kdo však má zájem o bonusové zprávy a směrované informace, může využít rozšířenou registraci.

Aplikace je registrována na Úřadě pro ochranu osobních údajů a splňuje zákonem daná ustanovení. Město údaje nebude a ani nemůže používat k jiným účelům než pro potřeby aplikace.

Mobilní rozhlas je určen jak pro Android, tak pro iOS.

Více informací včetně videoprezentace naleznete na stránkách zde.

O tom, že město zavádí novou mobilní aplikaci jsme vás informovali zde.


Zdroj: město Chodov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
23.02.2018 10:00




0 +
 

Hlavní zprávy