Chebsko: Přes rok týral svoji přítelkyni

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání sedmatřicetiletého muže, kterého obvinili ze spáchání přečinu výtržnictví a zločinu týrání osoby žijící ve společném obydlí.

dezinfekce

Od dubna roku 2017 až do současné doby měl totiž uvedený muž ve společné domácnosti, a v jednom případě také na veřejnosti, soustavně fyzicky a psychicky týrat svojí družku. Ve většině případů ji měl nejdříve vulgárně nadávat a pak ji měl například fackovat do obličeje, a to i v době jejího těhotenství. Jeho agrese se však měla postupně stupňovat a facky vyústily v údery pěstí. Navíc jí měl například zamykat v bytě.

Vše vyvrcholilo dne 20. května letošního roku, kdy měl být sedmatřicetiletý muž na svoji družku opět agresivní. Žena utekla ke své matce, odkud celou věc oznámila na policii. Zmíněný muž byl ještě téhož dne zajištěn a v nočních hodinách po předchozím souhlasu státního zástupce zadržen.

Po provedených patřičných úkonech kriminalisté podali státnímu zástupci podnět na vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby. Na další postup orgánů si počká v policejní cele.

V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na osm let.

nprap. Bc. Michal Žáček

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy