Chebsko: Policisté dopadli dealery drog

Chebští kriminalisté úspěšně pokračují v boji s drogovou kriminalitou. Ve čtvrtek dne 19. září 2019 proběhla na Mariánskolázeňsku policejní razie proti dealerům pervitinu, při které byli zadrženi tři dealeři, a to dva muži ve věku 33 a 41 let a žena ve věku 43 let.

dezinfekce

V rámci realizace proběhly také domovní prohlídky bytových a nebytových prostor, při kterých kriminalisté zajistili různé komponenty sloužící k prodeji drog, ale i sušinu rostlinného původu nebo krystalickou látku.

Kriminalisté z druhého oddělení obecné kriminality v Chebu všechny tři osoby obvinili ze spáchání přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Této trestné činnosti se měl 41letý muž dopouštět od prosince roku 2018 až do svého zadržení. Drogu pervitin a hašiš měl bez povolení a za účelem dalšího prodeje nejprve obstarat a následně pravidelně prodávat několika drogově závislým osobám na různých místech na Chebsku. Počínat si měli obdobně i další dva obvinění během tohoto roku. Ti měli drogu pervitin získávat od obviněného muže a následně ji poskytovat dalším konzumentům.

Policejní komisař následně podal podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí 41letého obviněného do vazby, který jej akceptoval a soudce Okresního soudu v Chebu muže poslal do vazební věznice. Stíhání ženy a druhého muže probíhá na svobodě.

V případě prokázání viny jim hrozí trest odnětí svobody až na pět let.

prap. Eva Valtová
mjr. Bc. Kateřina Krejčí

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 25.09.2019 15:00




0 +
 

Hlavní zprávy