Chebské divadlo vystoupí na Königsmühle s představením Noc bláznů

Umělecký festival Königsmühle (Králův mlýn) znovu navázal spolupráci s Západočeským divadlem v Chebu a ukáže vám tak jedno z jejich nejlepších představení – Noc bláznů (na programu bude v neděli 27. 8. 2017 od 18:30 hodin).

dezinfekce

Vzhledem k tomu, že letošní festival je drobnou poctou regionálním amatérským i profesionálním divadlům, je symbolické, že na konci uvidíte “dramatickou komedii” o nacvičování ochotnického divadla v psychiatrické léčebně.

Organizátoři doufají, že tento profesionální kus a odvaha pana režiséra Zdenka Bartoše vás přiměje přijít pěšky do Králova mlýna a užít si tuto hru.

Anotace představení: Mladý režisér Lewis dostane svou první práci: režírovat hru v blázinci v rámci terapie pro místní pacienty. Jeden z nich navzdory vší logice prosadí, že se nazkouší Mozartova opera Cosi fan tutte. Mezi herci-blázny jsou pyromaniak, závislá na drogách, pianista na lithiu, koktající právník a další, což zkoušení poněkud znesnadňuje. Režisér Lewis je nejdřív zoufalý, postupně je ale vtažen do hry i do životů svých svěřenců. Nakonec není vůbec jisté, kdo je skutečně normální a kdo ne.


Zdroj: Königsmühle - zaniklá obec a dějiště art festivalu

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy