Cheb: Ženu přepadl údery do hlavy. Odcizil jí batoh

V noci ze dne 18. na 19. června 2019 došlo v Chebu k zvlášť závažnému zločinu loupeže, kterého se měl dopustit 45letý muž. Krátce před půlnocí měl v okrajové části Chebu fyzicky napadnout údery do hlavy 37letou ženu.

dezinfekce

Ta se snažila z místa utéct, ale útočník ženu pronásledoval. Když jí dostihl, opět na ní zaútočil údery dosud nezjištěným předmětem do hlavy. Snažil se jí vzít batoh s vyšší finanční hotovostí, až se mu to nakonec podařilo a z místa utekl. Zraněné ženě přišli na pomoc svědci, kteří v místě slyšeli křik. Poskytli jí první pomoc a zavolali na policii. Dle popisu, který kriminalistům žena uvedla, byl po krátké době pachatel dopaden. Napadením ženě způsobil velmi závažné poranění v oblasti hlavy, se kterým musela být hospitalizována v nemocnici.

Kriminalisté proti němu zahájili trestní stíhání a 45letého muže obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupež. Státnímu zástupci podali podnět k vydání návrhu na jeho vzetí do vazby, který jej akceptoval. Během dnešního dne soudce rozhodne, zda jej pošle do vazební věznice.

Za loupežné přepadení ve druhém odstavci mu tak v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody na pět až dvanáct let.

nprap. Bc. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy