Cheb: Vloupáním do karavanu způsobil 50 tisícovou škodu

Chebští policisté z Obvodního oddělení Cheb – město věc dále vedou ve zkráceném přípravném řízení. V případě prokázání viny muži hrozí trest odnětí svobody šest měsíců až tři roky.

dezinfekce

Dne  25. července 2017 si vyslechl sdělení podezření od Chebských policistů osmatřicetiletý muž z Chebska z přečinu poškození cizí věci a přečinu krádež.

Trestných činů se měl muž dopustit tím, že dne 17. července 2017 v nočních hodinách v Chebu před jedním z rodinných domů rozbil střešní okno a poté oknem vnikl do obytného prostoru zaparkovaného karavanu značky Fiat. Z vnitřních prostor odcizil oděvní svršky a různé druhy elektroniky. Svým jednáním způsobil škodu odcizením a poškozením předběžně převyšující 50 000 korun. Takového jednání se muž dopouštěl i přesto, že byl za stejný čin v posledních třech letech odsouzen nebo potrestán.

Chebští policisté z Obvodního oddělení Cheb – město věc dále vedou ve zkráceném přípravném řízení. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody šest měsíců až tři roky.

prap. Bc. Daniel Dvořák

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy