Cheb: Vloupali se do garáže. Přistihl je majitel

Dne 13. září 2017 policisté z Obvodního oddělení Cheb - město sdělili podezření třicetiletému  muži z Chebska ze spáchání přečinu krádež ve stádiu pokusu formou spolupachatelství s pětadvacetiletým mužem z Chebska, který si také vyslechl sdělení podezření z přečinu krádež ve stádiu pokusu.

dezinfekce

Trestných činů se měli muži dopustit tím, že dne 13. září 2017 v ranních hodinách v Chebu na Švédském vrchu za užití násilí, vnikli po rozbití střechy do uzamčené garáže, kde se pokusili odcizit věci v ní uschované. Muži byli při svém jednání přistiženi majitelem garáže, který na místo přivolal policisty. Ti na místě muže zadrželi a téhož dne v odpoledních hodinách po provedených úkonech propustili ze zadržení.

Třicetiletý muž se takového jednání dopustil i přesto, že v posledních třech letech byl soudem za stejný trestný čin odsouzen nebo potrestán.

Škoda vzniklá poškozením střechy, byla stanovena na částku nepřevyšující 1 000 korun. V případě prokázání viny hrozí staršímu muži trest odnětí svobody šest měsíců až tři roky a mladšímu z mužů, hrozí trest odnětí svobody až dva roky.
              
prap. Bc. Daniel Dvořák

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy