Cheb: Ve čtvrtek bude ve městě FOFR

Baví vás animované filmy? Přijďte se podívat 6. 6. 2019 odpoledne na přehlídku do chebské Papírny.

dezinfekce

V rámci projektu MAP II Cheb (Místní akční plán školství) jste srdečně zváni na přehlídku krátkých animovaných filmů, která byla pro snazší zapamatování nazvána FOFR = Festival Okének Filmových Ratolestí. Uvidíte práce dětí a pedagogů z kroužku animace při ZUŠ Františkovy Lázně a klubu filmařů DDM Sova Cheb. Přehlídka by se do budoucna měla stát tradicí.  

Hlavním hostem letos bude Diana Cam Van Nguyen, studentka magisterského programu katedry animované tvorby na FAMU Praha a absolventka ZUŠ Františkovy Lázně. Promítnuty budou dva její úspěšné animované filmy „Malá“ a „Spolu sami.“ Ten byl letos nominován na „studentského“ Českého lva.

Přehlídka podporuje vzdělávání nadaných a talentovaných dětí a je zahrnuta jako implementační aktivita do čtyřletého projektu „Společně tvoříme místní akční plán rozvoje vzdělávání II pro SO ORP Cheb“ reg. č. CZ.02.3.68/0.0/0.0/17_047/0009119, jehož cílem je zlepšit kvalitu vzdělávání dětí do 15 let na Chebsku.

"Z organizačních důvodů prosíme o potvrzení Vaší účasti na e-mail uvedený na plakátu," uvádí Mgr. Pavla Sudimacová, manažerka projektových aktivit MAP II.


Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy