Cheb: V sobotu proběhne slavnostní zahájení divadelní sezóny

Západočeské divadlo v Chebu zve diváky na slavnostní zahájení Sezóny (ne)sourodých dvojic, které se odehraje 16. září od 19 hodin.

dezinfekce

Západočeské divadlo v Chebu zve diváky na slavnostní zahájení Sezóny (ne)sourodých dvojic, které se odehraje v sobotu 16. září od 19 hodin, a to představením Prostě to zařídíme. Můžete si ověřit, že komunální volební strkanice, handrkování, fígle a podrazy byly před sto lety úplně stejné jako dnes. Přijďte prožít první divadelní večer, přípitek se bude podávat před představením - proto doporučujeme přijít včas.

Česká komedie, kterou autor napsal v roce 1908, vás překvapí! Jestli jste totiž žili v iluzi o starých zlatých časech, zjistíte, že podnikání bylo u nás odjakživa propojené s politikou! O lásce a obchodu ani nemluvě. Maloměstské postavičky Václava Štecha chytře a s humorem promlouvají k dnešním předvolebním kampaním, pletichám a roztomilému prospěchářství, ze kterého vás smíchy zamrazí. Ve své úsměvné podobě totiž odkazují k dnešním daleko rozvinutějším demokratickým praktikám!

V letošní sezóně vás čeká osm premiér - monodrama kanadského autora Všechny báječné věci (v hlavní a jediné roli Pavel Richta), drama podle skutečných událostí Králova řeč, slavný příběh známý z filmového zpracování Absolvent, komedie Sex na vlnách, drama Marie Stuartovna, hudební komedie o vztazích mezi mužem a ženou Miluji tě, ale... a černá groteska o jednom rodinném setkání Zázrak v černém domě. Závěr roku bude pohádkový a nejenom děti čeká Sněhová královna, opět v koprodukci Západočeského divadla a Karlovarského městského divadla.


Zdroj: město Cheb


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy