Cheb: Univerzita třetího věku ZČU otevírá kurzy v novém akademickém roce

Sedmnáctý ročník Univerzity třetího věku ZČU v Chebu bude zahájen v září 2018. V novém akademickém roce 2018/2019 nabízí Univerzita třetího věku výuku celkem 13 studijních programů. Takto široká studijní nabídka je možná i díky finanční podpoře města Cheb.

dezinfekce

Posláním Univerzity třetího věku je dát seniorům šanci nahlédnout do vysokoškolského života, získat nové vědomosti, a tím obohatit jejich život. Zápis kurzů probíhá na celý akademický rok (2 semestry). V každém semestru pak výuka probíhá většinou v osmi dvouhodinových přednáškách či seminářích.

V pátek, 7. září a v pátek, 14. září proběhnou v budově Fakulty ekonomické ZČU (Hradební 22) zápisy do vyučovaných předmětů. Noví zájemci se mohou zapsat například do předmětů Zázraky s tabletem (ovládání tabletů pro začátečníky), Dějiny českých zemí očima archeologie, Dějiny českých zemí 19. a 20. století (Holocaust, Křižovatka dějin – ČSR 1945-1948), Dějiny hudby, Paměť, Turistické zajímavosti, Základy práva, Základy informatiky, Zdravověda či Angličtina.

Veškeré informace (například kompletní nabídka předmětů, harmonogram výuky) jsou k dispozici na internetových stránkách zde.

Přihlášky a bližší informace o předmětech jsou k dispozici také na vrátnici budovy Fakulty ekonomické. Získat je rovněž můžete u studijní referentky paní Romany Kočvarové (telefon 377 633 513, e-mail: kocvarov@ccv.zcu.cz) nebo na internetové stránce zde.


Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy