Cheb: Udeřil ženu pěstí a snažil se jí sebrat mobilní telefon

Kriminalisté z druhého oddělení obecné kriminality v Chebu zahájili trestní stíhání 34letého místního muže, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže.

dezinfekce

Takového jednání se měl obviněný muž dopustit v pondělí 13. listopadu. V odpoledních hodinách přišel do prodejny v Chebu, kde pracuje jeho bývalá přítelkyně. Po ženě požadoval navrácení klíčů od bytu, který spolu užívali a také mobilní telefon. Ten mu však žena odmítla vydat. V úmyslu zmocnit se mobilního telefonu, udeřil ženu pěstí do obličeje a za užití hrubé síly se jí snažil odtáhnout od dveří, kde v zázemí prodejny měla uvedený mobil na nabíječce. Do místnosti zázemí se mu podařilo dostat. Zde se následně přetahoval o mobil s poškozenou ženou, avšak získat se mu jej nepodařilo. Z místa poté odešel. Žena ze strachu přivolala policisty.

V páchání trestné činnosti není obviněný muž žádný nováček. Již několikrát byl odsouzen a potrestán soudem za majetkovou trestnou činnost. Kriminalisté podali státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na jeho vzetí do vazby. O tom, zda skončí ve vazbě, rozhodne v nejbližší době soud. V případě prokázání viny mu tak hrozí trest odnětí svobody na dvě léta až deset let.

nprap. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 16.11.2017 13:00




0 +
 

Hlavní zprávy