Cheb: Tříkrálová sbírka 2019

V první polovině ledna bude také v Chebu a okolí probíhat již 19. ročník Tříkrálové sbírky, kterou organizuje Charita Česká republika. Slavnostní zahájení sbírky se uskuteční v pátek 4. ledna od 18 hodin v chrámu sv. Mikuláše a Alžběty. Hlavním koledovacím dnem bude tentokrát sobota 5. ledna.

dezinfekce

Podstatná část výtěžku sbírky bude přitom jako obvykle použita na podporu charitních projektů a projektů sociálních služeb přímo v Chebu a na Chebsku. Prostředky budou poskytnuty na provoz Hospice Sv. Jiří, na projekty Diecézní Charity Plzeň v Chebu, na služby Farní charity Cheb a na léčbu a rehabilitaci Radečka Neuschla, který trpí nemocí motýlích křídel.

Aby sbírku nemohli zneužít nepoctivci, budou mít podobně jako v minulých letech všechny skupinky zapečetěnou kasičku a dospělého vedoucího, který se na požádání musí prokázat průkazkou s číslem totožným s číslem pokladničky a občanským průkazem.

Ti, kteří se tříkrálových koledníků u svého prahu nedočkají, mohou do sbírky přispět také prostřednictvím dárcovské SMS ve tvaru DMS KOLEDA 30, DMS KOLEDA 60 nebo DMS KOLEDA 90 na číslo 87 777 (cena jedné DMS je 30, 60 nebo 90 Kč), případně bankovním převodem na konto Tříkrálové sbírky č. 66008822/0800 - variabilní symbol 777.

Další informace najdete na webu www.trikralovasbirka.cz.


Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy