Cheb: Svého známého bodl nožem

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání jednačtyřicetiletého cizince, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžké ublížení na zdraví spáchaného ve stádiu pokusu.

dezinfekce

Muž měl v odpoledních hodinách dne 15. dubna v jednom z chebských bytů fyzický napadnout svého spolubydlícího, taktéž cizince, kterého měl bodnout nožem do horní poloviny těla. Tím mu měl způsobit řeznou ránu, kvůli které byl Zdravotnickou záchrannou službou převezen do nemocnice.

Hlídka Obvodního oddělení Cheb – město byla na místo vyslána poté, co na tísňovou linku 158 věc oznámila pozorná sousedka, která slyšela volání o pomoc. Policisté byli na místě události během tří minut a cizince, který měl svého spolubydlícího bodnout nožem, zadrželi. Provedli u něj také dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu v krvi, která byla pozitivní s výsledkem 2,69 promile alkoholu.

Muž byl umístěn do policejní cely a během jeho pobytu v ní podali kriminalisté podnět státnímu zástupci na vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, jenž státní zástupce akceptoval. Okresní soud v Chebu pak muže z Chebska poslal do vazby.

V případě prokázání viny hrozí jednačtyřicetiletému muži trest odnětí svobody až na deset let.

prap. Bc. Michal Žáček

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 18.04.2018 20:57




0 +
 

Hlavní zprávy