Cheb: Strážníci kontrolovali nezletilé osoby a řešili černé skládky

Dne 16. 8. 2019 proběhla součinnostní akce Městské policie Cheb, Policie ČR a Oddělení sociálně-právní ochrany dětí Městského úřadu Cheb. Akce byla zaměřena na konzumaci alkoholu u nezletilých osob.

dezinfekce

Namátkově bylo vybráno několik restaurací a provozoven s večerní a noční otevírací dobou. Při akci bylo zkontrolováno několik desítek nezletilých osob.

Dne 20. 8. 2019 pořádal SKP Union Cheb již 39. ročník Velké ceny Chebu v atletice. Městská policie se stejně jako v předchozích ročnících podílela na zajištění této akce dohledem nad veřejným pořádkem a usměrňováním dopravy.

V měsíci srpnu strážnici ve spolupráci s rybářskou stráží a Policií ČR provedli několik kontrol na přehradách Jesenice a Skalka. Bylo zjištěno několik černých skládek, přestupků proti veřejnému pořádku a řidičů, kteří porušili pravidla silničního provozu nebo Lesní zákon.

Na základě oznámení občanů bylo v prostoru garáží na Švédském vrchu zjištěno několik rozebraných vozidel. Městskou policií byli zjištěni majitelé vozidel, kteří zajistili jejich odklizení v souladu se zákonem o odpadech. Na místě bylo dále zjištěno několik černých skládek, které jsou v řešení.

Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy